Brendovi

delimiter image

Brendovi

Image

HISTOIRE DE PARFUMS

Priče koje se čitaju sa kože
Histoires de parfums je mirisna biblioteka, koja kroz parfemske kreacije prenosi priču o istorijskim ličnostima, epohoma, poeziji i muzici.
SAZNAJ VIŠE
Image

RAMON MONEGAL

Iz Barselone s'ljubavlju
Ramon Monegal pronalazi inspiraciju najčešće u književnosti, te stvaranje opisuje kao proces “pretvaranja reči u mirisne note, a priča u mirisne kompozicije”
SAZNAJ VIŠE
Image

AJMAL

Nasleđe istoka
Nasleđe istoka se stapa sa francuskim umećem kreiranja parfema da bi se, u konačnici, zadobio jedistveni blend orijentalnih, osvežavajućih i energičnih aroma.
SAZNAJ VIŠE
Image

BOIS 1920

Spoj tradicije i modernosti
Inspirisan mirisnim kompozicijama koje je ranije dizajnirao njegov deda, kompaniju je ponovo oživeo Enzo Galardi 2005.
SAZNAJ VIŠE
Image

ATELIER DES ORS

Susret parfema i poezije
Atelier Des Ors transformiše svaku svoju kreaciju u svetlucavu igru zvezdane prašine. U svakoj mirisnoj kompoziciji naslućuje se zlato, kao neprevaziđeni simbol večnosti i luksuza.
SAZNAJ VIŠE
Image

ACQUA DI PORTOFINO

Biser rivijere
Iz svake mirisne kompozicije izranja slika živopisnih italijanskih trgova, ritmičkih pokreta jedrilica i raznobojnih fasada koje se utapaju u plavetnilo vode i neba.
SAZNAJ VIŠE
Image

ESSE STRIKES THE NOTES

Nesvakidašnja aroma svakodnevice
Esse Strikes the Notes parfemi nastaju iz sudara tradicionalnih vrednosti i ekscentičnosti modernog italijanskog dizajna.
SAZNAJ VIŠE
Image

STEPHANE HUMBERT LUCAS 777

Simbol Orijenta
Stéphane Humbert Lucas je sinestetski parfumer, koji pronalazi novu formu izraza u umetnosti pravljenja luskuznih, intrigantnih parfema.
SAZNAJ VIŠE
Image

THE VAGABOND PRINCE

Nežni poziv na avanturu
Priča o romantičnoj lutalici je deo skoro svake folklorne umetnosti: on je najhrabriji lik u narativu, često ismejan od strane svetine, ali uvek dovoljno razborit i čestit da se nametne kao pobednik.
SAZNAJ VIŠE
Image

NISHANE

Stvorite svoj mit
Nishane parfemska linija je inspirisana ukorenjenim tradicijama, modernom vizijom i kosmopolitskom strukturom Istanbula.
SAZNAJ VIŠE
Image

PUREDISTANCE

Najekskluzivnija parfemska kuća na svetu
Puredistance je jedna od najekskluzivnijih parfemskih kuća na svetu čiju ponudu čine isključivo parfemski ekstrakti. Puredistance kreira i proizvodi kompleksne parfeme sa dušom.
SAZNAJ VIŠE
Image

MARC-ANTOINE BARROIS

Umetnost jednostavnog luksuza
Dva kreativna duha, jedan je parfimer, drugi modni dizajner, oboje fragmenti univerzuma koji pripadaju istoj galaksiji – Kuentin Bisch i Marc-Antoine Barrois upoznali su se 2015. i stvorili potpuno novu galaksiju.
SAZNAJ VIŠE